vineri, 29 octombrie 2010

Saptamana 43



(...ca la suedezi se numara saptamanile)
Nu stiu altii cum sunt, dar noi ne declaram obositi din cale-afara. Nu stiu cum a trecut saptamana asta – dar sigur nu repede.
O sa fac un rezumat a ceea ce s-a mai intamplat de cand nu am mai scris.
Duminica, un fiasco total – ploaie – am iesit in oras sa ne uitam dupa covoare. Mai nou vreau sa cumpar un covor pentru living si vazusem eu un magazin de covoare mai dragute prin centru. Am ales sa mergem cu masina – proasta decizie. Ne-am invartit o jumatate de ora sa gasim parcare (cu plata, bineinteles), dupa care eu am coborat la magazinul cu pricina sa ma uit la covoare, iar SO a ramas sa se mai invarta o vreme. A durat mai putin de 5 minute vizita, pentru ca nu am gasit nimic interesant. Asa ca mai bine faceam asa de la inceput, in loc sa ardem gazul in cautare de parcare. Dar pana nu o patesti, nu stii!
Luni – mers la serviciu in noul local. Programul a inceput la 8, ca sa avem timp sa ne despachetam calculatoarele. In plus, acum fac si mai mult timp de acasa pana la serviciu. Asa ca m-am trezit la 6 si un pic – deja deprimant din prima zi a saptamanii. De aici a pornit probabil oboseala.
Marti – munca multa. Aveam intalnire cu clientii miercuri, asa ca am muncit si seara de acasa.
Miercuri – sedinta cu clientii – de data asta destul de ok, se apropie lansarea si sunt stresati. Am fost si la serviciu apoi, dar am stat destul de putin.
Joi – a inceput ”conferinta” – un soi de team-building care se tine primavara si toamna. Desi, din cate am inteles, in anii trecuti se tinea la munte sau chiar in strainatate, anul asta a avut loc in Stockholm – poate a saracit firma sau au devenit sefii mai zgarciti.
Tema conferintei de anul asta a fost realizarea unei aplicatii in 24 de ore– fiecare ce vrea.M-am simtit ca la scoala, dar m-am conformat. Stresant si mult de munca. Ca recompensa, seara am luat masa la Hilton, iar la 11:30 noaptea eram in centrul Stockholmului, ridicand pachetul de la Galati. Am fost foarte nostalgici, ca nu am mai primit pachete de multa vreme, si a fost foarte placuta despachetarea fiecarei pungute cu surprize. Multumim inca o data!
Azi – eram deja rupti de oboseala. Dupa serviciu, am fost la Ikea sa cumparam inele pentru draperii – si speram ca maine montam cornizele si punem draperiile. Eu voi continua cautarea de covor sa se potriveasca in living – culoare si dimensiuni. Destul de dificil.
Speram ca luna care vine sa soseasca si patul.
SO este liber luni si marti – porceala. Nu stiu ce sarbatori inventate au ei acolo. Noi avem liber decat vineri…dar cine rade la urma rade mai bine!
Incep petrecerile. Noi avem petrecere de local nou combinata cu ziua firmei pe 3 decembrie, iar cea de Craciun, probabil in jur de 15 decembrie. La SO petrecerea de Craciun este stabilita pe 9 decembrie. Pana una, alta, week-end-ul viitor suntem invitati la un amic la gratar de casa noua – tocmai s-au mutat la casa.
Ne dorim sa ne odihnim cat mai mult in week-end-ul asta. S-a scurtat deja ziua, iar intunericul ne face sa simtim mai crunt oboseala. O sa vedem insa duminica seara cat de odihniti o sa fim.

Un comentariu:

  1. Să fiţi sănătoşi!
    Ştii cum se numeşte magazinul cu haine pentru viitoarele mămici de la Galaţi?
    "În al nouălea cer"!

    RăspundețiȘtergere