luni, 22 noiembrie 2010

O noua ninsoare



Ce poate sa fie mai placut decat sa te trezesti la 6 de dimineata si sa iesi afara in intuneric, frig si umezeala? Ca orice zi care incepe cu noaptea-n cap, ziua de azi a fost foarte lunga. Sedinta de kinetoterapie la bazin a fost foarte placuta, ca de obicei, desi poate, cam matinala. La serviciu – bataie de cap. Pe la pranz ningea ca in povesti. O ninsoare pe cinste vazuta de la etajul 10 e o adevarata priveliste.
Nimic prea nou sub soare (sau mai bine zis nin-soare)…SO nu a primit inca niciun cauciuc de iarna, dar in schimb i-au venit 2 boxe din cele 6 comandate –insotite de manusi, bineinteles. Sunt negre si lucioase, asa ca au venit cu manusi – sa nu lasam amprente pe ele. Sa vedem cine o sa le stearga! Inca 2 boxe sunt pe drum si le primeste maine, iar pentru ultimele 2 va trebui sa mai astepte vreo 2-3 saptamani. Deh…nu e usor sa primesti un set de 6 boxe!
Sambata ne-am invitat prietenii la un miniparty la noi. Urmeaza apoi petrecerile cu firmele, vin sarbatorile si lumea pleaca din Stockholm, ca si noi de altfel, si cel mai probabil o sa ne reintalnim cu totii la anul. Ce sarbatorim? Intunericul, frigul si …poate apropierea sarbatorilor de iarna. O sa fie sarbatoarea glögg-ului, bautura suedeza traditionala de Craciun, un fel de vin fiert condimentat mai special.
De maine intr-o luna zburam…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu