duminică, 28 noiembrie 2010

Finally…duminica



Ultimele zile au fost destul de pline. Pregatirile pentru mica petrecere de sambata ne-au ocupat tot timpul. In domeniul mancare am facut urmatoarele:
- saratele
- chec de aperitiv (reteta e aici)
- salata de vinete
- salata de icre
- happy-salad (reteta e aici)
- hummus (reteta e aici)
- pui tropical (reteta e aici)
- cheese-cake de Romania (reteta e aici)
- tort ciocolata (reteta e aici)
Am mai cumparat niste chestii de rontait si am facut o paine proaspata (yummy…) si socata!
Toate astea, plus curatenia si decoratul casei, ne-au tinut ocupati pana acum. Pe deasupra, am trait si o mare drama. Vineri seara, in toiul pregatirilor, Susi a cedat nervos. Ne-a lasat la greu! Am spalat o masina, nu a fost nicio problema, iar cand am vrut sa o pornesc pe a doua, nu a mai vrut. Vineri noaptea, de pe la 12 la 3 am stat cu SO la capul ei, sa vedem ce are. Am citit toate instructiunile din manual, am cautat pe net, am incercat tot ce ne-a venit in minte…nimic! Tristete maxima. Cu Susi bolnavioara, totul este mai trist. Sambata de dimineata am spalat manual toate vasele murdare din Susi – am consumat probabil vreo 70-100 l apa, in loc de cei 10 cu care ar fi spalat Susi, si sa nu mai pomenesc de timpul pierdut si lipsa de chef… Acum cred ca o apreciem si mai mult pe Susi. Finalul fericit a fost ca azi-noapte, la party, SO i-a povestit amicului nostru grec simptomele lui Susi. Dimitris – “stie-tot” a rezolvat-o dintr-o clipita! Asta ne-a facut nespus de fericiti pe amandoi.
Party-ul a fost foarte placut, la un moment dat am inceput sa jucam Monopoly, iar asta s-a lungit pana la 3…Asa ca dupa 2 nopti cam pierdute, azi ne-am trezit la 1. Afara ninge in continuare si termometrul arata -5 grade. Ne-am decis sa iesim la plimbarica pe jos a ne inghete nasurile si sa ne mai miscam putin. Nu avem un scop bine definit, dar SO mai are nevoie de un cablu, iar eu vreau sa vad aranjamentele de Craciun de la NK si piata de Craciun din centru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu