marți, 6 aprilie 2010

Sfarsit de vacanta



Bineinteles ca astazi Londra arata superb. Soare, putini nori, nicio picatura de ploaie si chiar cald afara. Poate pentru ca plecam noi, dar imi place sa cred ca vremea o sa revina la normal - normal pentru Londra, adica ploaie.
Ne-am trezit si ne-am pregatit bagajele, iar apoi am pornit sa vedem si noi vestitul magazin Harrods - magazinul lui Dodi Al Fayed - unul din cele mai luxoase din lume. Daca pentru muzee nu ne-am sinchisit prea tare sa le vedem, pe asta nu puteam sa il ratam. Nu aveam in plan sa cumparam nimic, pentru ca nu aveam loc in bagaje nici de un ac – am facut doar bagaje de cabina, dat fiind ca zborul a fost la o ora asa de tarzie, nu am vrut sa mai stam sa asteptam bagaje de cala, iar pentru excursie de doar 5 zile, 2 rucsaci ne sunt suficienti. Asa ca am fost la Harrods ca intr-un muzeu. Un maieut cat se poate de urat si banal (pe care eu ce-i drept, nu l-as fi purtat nici batuta) costa undeva la 70 de lire…doar ca sa va faceti o parere despre ce tip de magazin vorbesc.
Dupa Harrods, pentru ca ne mai ramasese un pic de timp, am fost la Tate Modern Art Museum – impropriu spus am fost, am vrut doar sa vedem cum arata – pentru ca nu am avut timp sa vedem mai nimic. Si, ce-i drept, daca Van Gogh mai starneste in noi un pic de admiratie, arta moderna, cu mazgaleli de toate felurile ne cam depaseste pe amandoi. Asa ca l-am vazut doar putintel in fuga - cam 15 minute, asa.
A fost o vacanta foarte placuta – ne-am simtit foarte bine si ne-am odihnit. De maine ne reluam activitatea – si probabil primele zile vor fi mai obositoare. Ajungem in Stockholm la 23:30, o sa facem o ora si jumatate cu autobuzul pana in centru, iar de acolo inca cel putin o jumatate de ora pana la destinatie. Sa speram ca la ora 3 o sa fim in patut…iar maine avem o zi grea amandoi. Maine seara ne vom indrepta spre noua ”casuta” si incet incet o sa ne instalam acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu