miercuri, 28 aprilie 2010

Adio vremuri de haiducie!



Pentru ca e cam dificil cu mutatul, cu cautatul si schimbatul chiriilor m-am inscris pe lista celor care asteapta sa inchirieze apartament de la statul suedez (prima mana se zice pe aici) si, se pare ca primim apartament! Dezavantaje: chiria e cam mare si apartamentul e mai departe de centru (eu o sa fac pana la serviciu 20 de minute, comparativ cu Solna 5 minute si Rissne 12 minute). Avantajul este ca nu o sa mai fim nevoiti sa ne mutam de acolo, pentru ca din asta nu ne da nimeni afara. Poti sa stai cu chirie in apartament de stat atata vreme cat iti platesti chiria. Asa ca, pana mai vedem ce facem, o sa avem o locuinta stabila.
Mutarea este pe 16 septembrie, iar contractul il semnez miercurea viitoare. Blocul este nou-nout, apartamentul e cu 3 camere (2 dormitoare si living mare care include si bucatarie – stil american) si are 84 de metri patrati. Maine intentionam sa mergem sa vedem zona. Este in vestul Stockholmului (tragem noi la vest, ce sa facem), are metrou aproape, linia verde - pentru cunoscatori, si eu cred ca nu ar fi asa de departe de centru daca metroul nu ar face statii dese.
Mai multe amanunte o sa am dupa ce semnam/vedem blocurile, apartamentul, zona.

Un comentariu:

  1. Cred ca e o veste foarte buna! Zona arata frumos din satelt, cu padure si lac aproape, apartamentul - conform planului, e frumos si spatios, iar daca va luati masina rezolvati in mare parte si cu transportul.
    ... Si o sa miroase a var la voi in casa in loc de Glade. Sa va ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere