luni, 27 septembrie 2010

SuSi



SuSi este noul membru al familiei noastre, cea mai harnica dintre noi si iubita inca din prima zi. Daca nu v-ati prins, este vorba despre masinuta de spalat vase si numele ii vine de la Super Silence, pentru ca asa cum se lauda in reclame, asa si este, super silentioasa. Si acum sa spulber mitul masinilor de spalat vase: 2 chiuvete morman de vase, o pastila de detergent, cu un consum de curent de 1KWh si 10 l de apa. Atat consuma! Zgomotul de 44 dB este aproape insesizabil daca merge un aparat de radio alaturi.





La noi se adunase o gramada imensa de vase, ca de cand am cumparat masina niciunul nu a mai vrut sa spele vreun vas. Noroc ca e micuta, harnicuta foc, le spala si le usuca fara sa faca galagie.
Si daca tot am ajuns la capitolul ”de-ale casei”, am cateva recomandari pentru cei ce isi renoveaza sau intentioneaza sa faca modificari in casuta, recomandari acumulate din experienta multelor noastre mutari din ultima vreme. Aragaz electric cu plita ceramica incorporat in mobila de bucatarie - rapid si usor de curatat! Chiuveta dubla in bucatarie – mai mult spatiu nu e niciodata nedorit. Jaluzele intre gemurile termopane – eficiente si nu aduna niciun fir de praf. Daca nu se poate, as zice rulouri prinse de tocarie. Ultima varianta sunt draperiile cu cornize. Nu sine! Dureaza o vesnicie sa dai jos perdeaua/draperia sau sa o pui la loc. Pervaz generos de marmura – eventual in toate camerele- o floare in geam inveseleste orice camera. Cu siguranta mai aveam si altele in minte cand m-am lovit de ele, dar momentan le-am uitat.
Si, fara nicio indoiala, sfatul nr 1: luati-va o SuSi!

4 comentarii:

  1. Si chiuveta dubla si masina de spalat vase? dar vasele murdare nu pot sta in masina pana se umple? sa o stapaniti sanatosi si sa o considerati un membru al familiei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai chiuveta dubla sa le adunam. Nu e recomandat sa le punem direct in masina daca nu o pornim curand, ca se usuca. Asa ca stau mai bine cu apa in chiuveta.
    Multumim! Este cu siguranta cel mai harnicut membru al familiei!

    RăspundețiȘtergere