duminică, 19 septembrie 2010

Planuri modificate



Nu a fost sa fie, nu am ajuns la Ikea azi, asa cum mi-as fi dorit, sa mai cumparam maruntisuri pentru depozitare – cutii, borcane si alte chestii, pentru ca SO a cazut rapus de oboseala dupa ce a montat toate cele 4 bucati de mobila. Asa ca la Ikea o sa mergem intr-o seara candva in timpul saptamanii.
Am gatit si prima mancarica din noua casuta: mancare de mazare cu pulpe de pui. Sunt incantata de noul aragaz – rapid si usor de curatat.
In seara asta mai ajungem decat in supermarket sa cumparam papa si apoi o sa aruncam tot gunoiul adunat cu ocazia mutarii. Au fost inspirati astia ca ne-au adus vreo 4 containere de gunoi in fata blocului, dedicate scarii noastre.
Apoi o sa mutam bicicletele din boxa de la subsol in garajul de biciclete, si ducem in boxa alte lucruri ramase dupa mutare: cutii, pungi si chestii pe care nu le vom folosi prea curand.
Sa speram ca vom ajunge sa ne culcam devreme azi, pentru ca maine sa incepem saptamana cu forte proaspete. Mai sunt multe de facut, dar incet-incet se aranjeaza toate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu