vineri, 24 iunie 2011

Inghetata de cocos



A venit vara! Si, cum a dat caldura peste noi am atacat congelatoarele cu inghetata din supermarketuri. M-am gandit asadar ca ar fi potrivit sa ne facem inghetata acasa, asa cum ne-o dorim. Si prima varianta incercata este aceasta inghetata de cocos recomandata celor carora le place cocosul, dar nu suporta fulgii de cocos si tuturor iubitorilor de nuca de cocos, in general.

Ingrediente:
- 200 g branza Philadelphia
- 100 g zahar farin
- 250 ml lapte de cocos
- 2 linguri zeama de lamaie
- 150 ml de frisca

Mod de preparare:
Se amesteca branza cu zaharul pana se omogenizeaza. Adaugam laptele de cocos si zeama de lamaie si amestecam bine. Frisca se bate separat si apoi se adauga peste compozitia rezultata mai sus. Se da la congelator si...pofta buna!

Nu uitati sa o scoateti din congelator cu 15-20 de minute inainte de servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu