vineri, 8 iulie 2011

Salata cu pui si cous-cous



Pentru ca tot incerc sa termin produsele adunate de ceva vreme (peste tot scria sa fac provizii inainte de nastere, ca dupa nu mai apuc sa cumpar nimic:)), am gasit cutia de cous-cous. Si, ca sa scap de ea iata cum am gatit-o:

Ingrediente:
- 3,5 dl cous-cous
- 1 zucchini
- o vanata
- 2 gogosari (frumos colorati; eu am pus unul rosu si unul galben)
- 1 kg piept de pui dezosat

Mod de preparare:
Se fierbe cous-cous-ul conform instructiunilor de pe pachet. Se frig gogosarii, zucchini si vanata taiate felii (eu dupa ce le-am fript, am taiat feliile in bucati mai mici). Pieptul de pui l-am facut la cuptor (uscat), apoi l-am feliat. Se amesteca toate cele de mai sus si gata papa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu