Ingrediente:
- 500 g afine
- 1.5 linguri amidon de cartofi
- 3 dl faina
- 3 dl fulgi de ovaz
- 2 dl zahar
- 250 g unt
- 1.5 linguri amidon de cartofi
- 3 dl faina
- 3 dl fulgi de ovaz
- 2 dl zahar
- 250 g unt
Instructiuni
Se pun fructele amestecate cu amidonul intr-o forma de aproximativ 20x30 cm. Se amesteca celelalte ingrediente separat (untul topit) si se pun peste fructe. Se da la cuptor la 225 de grade timp de 20 de min, pana capata o nuanta aurie.
Se serveste calda, cu sos de vanilie sau inghetata de vanilie. Se poate face cu afine, zmeura, coacaze, mere, etc.
Se pun fructele amestecate cu amidonul intr-o forma de aproximativ 20x30 cm. Se amesteca celelalte ingrediente separat (untul topit) si se pun peste fructe. Se da la cuptor la 225 de grade timp de 20 de min, pana capata o nuanta aurie.
Se serveste calda, cu sos de vanilie sau inghetata de vanilie. Se poate face cu afine, zmeura, coacaze, mere, etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu