marți, 27 iulie 2010

O barcuta pe lac



Week-end-ul a trecut rapid si nu am avut timp nici sa ne odihnim (desi, intre noi fie vorba, nu am facut nimic). Pentru ca SO avea chef de plimbare duminica, si pentru ca ploua si nu ne puteam duce cu barca pe lac, am plecat - eu la shopping, SO la cautat locuri pentru lansat barca(am mentionat doar ca suntem perseverenti). Shoppingul meu a fost un esec total, si aproape la fel si cautarea lui SO.
Duminica seara ne-am uitat la un film - The ugly truth - un film light, care nu necesita concentrare. Din nefericire ne-am pornit sa ne uitam la film prea tarziu, asa ca ne-am culcat tocmai pe la ora 1 si asa am inceput noi saptamana obositi. Si pentru ca unii nu invata nici din greselile proprii, aseara am repetat figura: film - The transporter - culcat la 1.
Aseara am spalat - aveam rezervare de la 20 la 22 si un sac imens de rufe murdare. Am reusit sa le terminam de spalat si uscat - desi una din masinile de spalat era stricata. Simt ca o sa imi lipseasca spalatoria cand o sa ne mutam.
In seara asta iesim cu barca! Pentru ca nu mai e mult din vara asta, mai ales ca o sa fim si plecati 3 saptamani, incercam sa profitam la maxim de barca - atat cat ne va permite vremea. Speram ca de data asta sa stam mai mult pe lac decat pe mal, instaland barca. Si daca toate merg bine in seara asta, poate data viitoare ne luam si unditele la noi, si atunci sa ne tineti pumnii!

Un comentariu:

  1. sa va tinem pumnii sa nu intepati barca cu acul de la unditza! puteti veni cu barca in tara, zic eu...

    RăspundețiȘtergere