miercuri, 16 noiembrie 2011

Prajitura de post cu nuca de cocos



O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Trebuie sa o incercati!

Ingrediente:
- 2 cani de faina
- 2 cani de zahar
- 2 cani de fulgi de nuca de cocos
- 2 cani lapte de soia (sau apa)
- o lingura zahar vanilat
- 20 g praf de copt (2 pliculete)
- 2 linguri cacao

Mod de preparare:
Se amesteca faina cu zaharul, fulgii de nuca de cocos, zaharul vanilat si praful de copt. Se adauga laptele de soia (eu am avut lapte de soia cu aroma de vanilie, o bunatate; daca nu va place laptele de soia, puteti sa folositi lapte de orez sau apa). Se pun trei sferturi din compozitie in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. In compozitia ramasa adaugati cacaoa si apoi turnati-o peste compozitia alba. Se da la cuptor la 180 de grade timp de o ora.
Am folosit o tava de 35 cm x 22 cm, iar cana cu care am masurat era de 300 ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu