luni, 17 martie 2014

Ghiveci cu varza murata


O reteta mai putin obisnuita dar foarte simpla, care la noi a avut mare succes.

Ingrediente:
-          10 cartofi maricei
-          3 morcovi mari
-          3 cepe potrivite
-          4-500 g varza murata taiata marunt
-          1 kg carne de vita
-          150-200 g bacon (pentru aroma J)
-          marar
-          0,5 supa de legume
-          cateva linguri de ulei
(cantitatile sunt ajustabile dupa bunul plac, eu pe astea le-am folosit)

Mod de preparare:
Prajim intai carnea de vita taiata in bucati mici.
Se pune ceapa taiata la calit. Dupa vreun minut adaugam morcovii si cartofii taiati in bucati de cam 1 cm. Amestecam din cand in cand. Dupa vreo 5 minute adaugam varza taiata, supa de legume si carnea, baconul. Le lasam la foc mic pana se patrund legumele. La sfarsit adaugam marar (sau patrunjel, sau ce verdeata va place mai mult).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu