Ingrediente:
-
100
de g de salata verde (eventual amestec de mai multe feluri)
-
1 dl
de migdale prajite
-
50 g
de branza manchego
-
2
pere verzi tari
-
3
linguri de ulei de masline
-
o
lingura de unt
-
3
linguri de otet balsamic
-
fulgi
de sare de mare
-
piper
Mod de preparare:
Se spala si se rupe (am invatat si eu ca
nu se taie salata) salata (daca nu ati luat la punga taiata si spalata) si se
pune pe un platou. Se maruntesc migdalele (nu prea fin, lasati bucati mari) si
se pun peste salata. Apoi se pune branza taiata feliute subtiri. Perele se
spala si se curata de seminte, se feliaza si se prajesc usor in unt si ulei (2
minute pe fiecare parte). In untul si uleiul ramas dupa ce am prajit perele se
pune otetul balsamic si se fierb impreuna cam doua minute. Sosul asta se toarna
peste salata. Se adauga sare si piper si...gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu