joi, 13 noiembrie 2014

Salata cu pere si migdale



Ingrediente:
-        100 de g de salata verde (eventual amestec de mai multe feluri)
-        1 dl de migdale prajite
-        50 g de branza manchego
-        2 pere verzi tari
-        3 linguri de ulei de masline
-        o lingura de unt
-        3 linguri de otet balsamic
-        fulgi de sare de mare
-        piper

Mod de preparare:
Se spala si se rupe (am invatat si eu ca nu se taie salata) salata (daca nu ati luat la punga taiata si spalata) si se pune pe un platou. Se maruntesc migdalele (nu prea fin, lasati bucati mari) si se pun peste salata. Apoi se pune branza taiata feliute subtiri. Perele se spala si se curata de seminte, se feliaza si se prajesc usor in unt si ulei (2 minute pe fiecare parte). In untul si uleiul ramas dupa ce am prajit perele se pune otetul balsamic si se fierb impreuna cam doua minute. Sosul asta se toarna peste salata. Se adauga sare si piper si...gata!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu