luni, 9 august 2010

Concert Leonard Cohen



Nu am prea multe de spus. La aproape 76 de ani, mosulica a facut un spectacol pe cinste. Totul a fost impecabil. Pornind de la vocea lui, backgroundul vocal si instrumental extraordinar, imbracaminte si comportament pe masura. Sunet de super calitate, sala superba - Globen, lumini in ton cu muzica.
Concertul a inceput la 7:30 - poate 10 minute mai tarziu, dar nu mai mult. Fara alte trupe de intro - poate ca trupele suedeze sunt scumpe sau poate nu se practica aici cu alte trupe de incalzire.
La 11:30 ne indreptam spre metrou. A fost decat o pauza de vreo 15-20 minute in tot timpul asta. Cu alte cuvinte, a cantat mosulica pentru fiecare euroi din cei 60 cat a costat biletul.
Primele randuri suspectez ca au fost pentru vedete - l-am zarit doar pe Benny Andersson de la Abba in primul rand.
Am ramas cu o impresie placuta si urmarim in continuare noi concerte ce urmeaza la Globen.

2 comentarii:

  1. Salutare! Ma bucur taaare mult ca am descoperit blogul tau, pentru ca intotdeauna am fost atrasa de Suedia si de ce nu, si de suedezi :) Cu riscul de a fi mult prea indrazneata pentru inceput, te rog mult sa-mi traduci si mie in suedeza echivalentul "la multi anului" nostru romanesc spus la zilele de nastere :) Mersi anticipat si la cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! "Grattis på födelsedagen!" este traducerea (grattis = felicitari; födelsedagen = zi de nastere). Vezi sa nu uiti sa pui 2 de "t" la "grattis", ca altfel inseamna ca si in romana - "gratis" :D.

    RăspundețiȘtergere